Probeer de site te openen met een recentere browser. Uw browser is gedateerd en ondersteunt de configuratie van onze winkel niet.
 • Eenvoudige vervanging van uw Tile


  Dankzij ons reTile-programma kunt u uw Tiles eenvoudig upgraden zodat u altijd uw noodzakelijke spullen kunt vinden.

Zo werkt het

 • Ontvangen

  Nadat u uw bestelling voor reTile heeft geplaatst, ontvangt u de nieuwe Tiles per post.

 • Vervangen

  Gebruik de app om uw oude Tiles om te wisselen voor nieuwe.

 • Recyclen

  Breng uw oude Tiles naar het lokale centrum voor e-afval. Tiles zijn voor 99% gemaakt uit recycleerbare materialen.

Ontworpen om het leven gemakkelijker te maken

 • Geen gedoe

  U hoeft een heel jaar lang uw Tile niet op te laden of de batterijen te vervangen.

 • Jaarlijkse upgrades

  Krijg de nieuwste Tile-technologie: kies tussen Tile Mate en Tile Slim.

 • Betaalbaar

  Mensen die nu Tiles gebruiken, betalen een fractie van de oorspronkelijke prijs.

 • Milieuvriendelijk

  Alle Tiles kunnen voor 99% gerecycled worden, dus breng uw oude Tiles naar uw lokale centrum voor e-afval als de reTile-bestelling is aangekomen.

Veelgestelde Vragen

 • Alle Tiles zijn zonder onderhoud een jaar lang actief. De Tile Mate en Tile Pro hebben vervangbare batterijen die een jaar lang werken en die u gemakkelijk zelf kunt vervangen. En als u lid wordt van Tile Premium of Premium Protect, hoeft u zich niet eens zorgen te maken over hetkopen van nieuwe batterijen. We sturen dan elk jaar vervangende batterijen voor abonneehouders in landen die hiervoor in aanmerking komen.

  Tile Slim en Tile Sticker hebben ingebouwde batterijen die drie jaar lang meegaan.

  Oudere modellen met niet-vervangbare batterijen die een jaar meegaan, zoals de originele Mate (2016), de originele Slim en de Sport en Style, komen in aanmerking voor vervanging met korting van reTile na 11 maanden.

 • Tiles met niet-vervangbare batterijen van een jaar (de originele Mate, de originele Slim, Sport en Style) komen in aanmerking voor de kortingsprijs van reTile 11 maanden na activering. We sturen u een vriendelijke herinnering in de app en per e-mail om opnieuw te bestellen en te upgraden naar ons nieuwste Tile-modellen.

  Zodra u de nieuwe Tiles hebt ontvangen, opent u de Tile-app, tikt u op de Tile die u wilt vervangen en volgt u de instructies. (U vindt alle instructies in dit artikel van het helpcentrum.) Tiles zijn 99% recyclebaar. U kunt ze dus wegbrengen bij uw plaatselijke centrum voor elektronisch afval.

 • Of u in aanmerking komt voor reTile is afhankelijk van hoe oud uw Tiles zijn, de Tile-modellen die u hebt en uw recente aankoopgeschiedenis. Komt u in aanmerking, dan kunt u meerdere Tiles tegelijk kopen voor hetzelfde kortingstarief, ongeacht het aantal Tiles dat u oorspronkelijk hebt gekocht. Zodra u de aankoop via reTile voltooit, komt u pas op een latere datum opnieuw in aanmerking. Het is dus slim om zoveel mogelijk Tiles te kopen voor deze geweldige prijs.

 • De prijzen kunnen worden aangepast. Wegaranderen echter dat onze trouwe klanten bij aankopen via reTilede laagst mogelijke prijs betalen.